Posted by on 11 września 2018

Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architekci Christensen & Co.
Architekci + architekci R.
Rb.
K & M.
Ller zostali niedawno ogłoszeni zwycięzcami konkursu na budynek techniczny o powierzchni 40 000 m2 Uniwersytet Danii.
Nowy budynek badawczy i edukacyjny gromadzi trzy instytuty w jednej jasnej koncepcji architektonicznej, tworząc otwarty budynek z miejscem na dzielenie się wiedzą i współpracę w różnych dziedzinach.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
W zespole złożonym z inżynierów COWI, R.
Rb.
K & M.
Ller Architects, Wessberg i Schul Landscape architects, nowy budynek będzie zawierał DTU-Aqua, DTU Veterinary i DTU-Food Engineering i obejmuje laboratoria i stajnie dla koni, świń i krowy w kampusie Lyngby.
Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architects Budynek został zaprojektowany będzie szanować i uwzględniać istniejący krajobraz i masterplan na terenie kampusu, i stworzy centrum społeczne i promować dzielenie się wiedzą w ramach badań społeczność.
Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architects
[podobne: komora osadu czynnego, bloczki solbet cena, montaż parapetu zewnętrznego ]

Powiązane tematy z artykułem: bloczki solbet cena komora osadu czynnego montaż parapetu zewnętrznego

Posted by on 11 września 2018

Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architekci Christensen & Co.
Architekci + architekci R.
Rb.
K & M.
Ller zostali niedawno ogłoszeni zwycięzcami konkursu na budynek techniczny o powierzchni 40 000 m2 Uniwersytet Danii.
Nowy budynek badawczy i edukacyjny gromadzi trzy instytuty w jednej jasnej koncepcji architektonicznej, tworząc otwarty budynek z miejscem na dzielenie się wiedzą i współpracę w różnych dziedzinach.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
W zespole złożonym z inżynierów COWI, R.
Rb.
K & M.
Ller Architects, Wessberg i Schul Landscape architects, nowy budynek będzie zawierał DTU-Aqua, DTU Veterinary i DTU-Food Engineering i obejmuje laboratoria i stajnie dla koni, świń i krowy w kampusie Lyngby.
Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architects Budynek został zaprojektowany będzie szanować i uwzględniać istniejący krajobraz i masterplan na terenie kampusu, i stworzy centrum społeczne i promować dzielenie się wiedzą w ramach badań społeczność.
Dzięki uprzejmości Christensen & Co.
Architects + R.
Rb.
K & M.
Ller architects
[podobne: komora osadu czynnego, bloczki solbet cena, montaż parapetu zewnętrznego ]

Powiązane tematy z artykułem: bloczki solbet cena komora osadu czynnego montaż parapetu zewnętrznego