Posted by on 8 września 2018

Monument Plaza – dzięki uprzejmości architektów Weiss / Manfredi + OLIN w Nowym Jorku Wein / Manfredi i architekci krajobrazu OLIN z Filadelfii zostali ogłoszeni zwycięzcami konkursu National Mall Design Competition na Washington Monument Grounds w teatrze Sylvan w Waszyngtonie.
Weiss / Manfredi i OLIN były jednym z trzech zwycięskich zespołów wybranych przez Trust for the National Mall, aby odmłodzić i przekształcić trzy zaniedbane strony w National Mall (przeczytaj nasze oryginalne ogłoszenie tutaj).
W zwycięskiej propozycji dla Teatru Sylvan, Weiss / Manfredi i OLIN rzeźbią plan terenu i przywracają istniejącą koronę drzewną, tworząc nowy krajobraz wydajności, który może pomieścić wiele różnych wydarzeń, jednocześnie przenikając do witryny z krytycznymi udogodnieniami dla odwiedzających.
Czytaj dalej, aby zobaczyć więcej zdjęć, wideo i architektów.
informacja prasowa.
Nasza wizja Teatru Sylvan na Washington Monument Grounds podnosi sztukę widowiskową, dosłownie iw przenośni, z nową amfiteatralną formą ziemi osłoniętą baldachimem drzew, która potwierdza to miejsce jako centralny punkt naszego narodu.
Przekierowujemy widzom zarówno obelisk, jak i sztukę i przywracamy utracone połączenia między Mall i The Tidal Basin z wijącym się lądowym mostem..
Marion Weiss i Michael Manfredi Rozciągający się z centrum National Mall, odmłodzony Sylvan Theatre i Sylvan Grove przywrócą baldachim, który zainspirował nazwę pierwotnego teatru prawie sto lat temu.
Restorative Landscape – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Nowy gaj i tarasowy trawnik zdefiniuje amfiteatr, gdzie szeroki wachlarz spektakli i wydarzeń można zobaczyć na tle oszałamiającej scenerii Washington Monument.
Najwyższy taras widokowy, wyłożony drzewami.
Balkon ., ciągnie się przez jezdnię jako most dla pieszych, który przecina ruch i schodzi do wody, łącząc Mall z Basenem Tidal.
Integralną częścią zagajnika jest Pawilon Sylvan, widoczny z centrum handlowego, stacji metra i 15 ulicy.
Pawilon zapewnia kawiarnię, księgarnię i wielofunkcyjne miejsce docelowe dla mieszkańców i odwiedzających centrum handlowe.
Nowa stacja Ranger i centrum informacyjne / wystawowe przy Independence Avenue stanowią plac przybycia dla grup turystycznych.
Amfiteatr – dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN WEISS / MANFREDI + OLIN współprowadził projekt do konkursu i koordynował wysiłki wyjątkowego, doświadczonego zespołu konsultantów.
Projekt ożywia Pomieszczenia z nowymi krajobrazami, wyjaśnia związki wizualne między Białym Domem, Pomnikiem Waszyngtona i Pomnikiem Jeffersona, zapewnia nowe fizyczne powiązania między krajobrazem kulturowym Centrum Handlowego i Basenem Tidal, a co najważniejsze, tworzy zmienioną oprawę dla najbardziej widocznej centralnej sceny naszego narodu.
Sekcja Wschód / Zachód – dzięki uprzejmości Weissa / Manfredi + OLIN Architekt: WEISS / MANFREDI Architekt krajobrazu: OLIN Klient: Zaufanie do National Mall Woodland Walks – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Structural & Civil Engineering: Magnusson Klemencic Associates Planowanie wydajności: Fisher Dachs Associates Sustainability: Atelier Ten Circulation & Planning: Space Syntax Historia i archeologia: John Milner Associates Ekonomia: HR & A DORADCY Inżynieria mechaniczna: Jaros Baum + Bolles Performance Art Adwokat: Organizacja Sfinksa Akustyka: Próg Akustyka Oświetlenie: Fisher Marantz Stone Artysta: Studio Echelman Maintenance I operacje: ETM Associates Signage & Wayfinding: Bruce Mau Design Ecolog: Habitat by Design Cropped Site Plan – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Programme – dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN
[hasła pokrewne: bloczki solbet cena, powierzchnia zabudowy definicja, cena granitu za m2 ]

Powiązane tematy z artykułem: bloczki solbet cena cena granitu za m2 powierzchnia zabudowy definicja

Posted by on 8 września 2018

Monument Plaza – dzięki uprzejmości architektów Weiss / Manfredi + OLIN w Nowym Jorku Wein / Manfredi i architekci krajobrazu OLIN z Filadelfii zostali ogłoszeni zwycięzcami konkursu National Mall Design Competition na Washington Monument Grounds w teatrze Sylvan w Waszyngtonie.
Weiss / Manfredi i OLIN były jednym z trzech zwycięskich zespołów wybranych przez Trust for the National Mall, aby odmłodzić i przekształcić trzy zaniedbane strony w National Mall (przeczytaj nasze oryginalne ogłoszenie tutaj).
W zwycięskiej propozycji dla Teatru Sylvan, Weiss / Manfredi i OLIN rzeźbią plan terenu i przywracają istniejącą koronę drzewną, tworząc nowy krajobraz wydajności, który może pomieścić wiele różnych wydarzeń, jednocześnie przenikając do witryny z krytycznymi udogodnieniami dla odwiedzających.
Czytaj dalej, aby zobaczyć więcej zdjęć, wideo i architektów.
informacja prasowa.
Nasza wizja Teatru Sylvan na Washington Monument Grounds podnosi sztukę widowiskową, dosłownie iw przenośni, z nową amfiteatralną formą ziemi osłoniętą baldachimem drzew, która potwierdza to miejsce jako centralny punkt naszego narodu.
Przekierowujemy widzom zarówno obelisk, jak i sztukę i przywracamy utracone połączenia między Mall i The Tidal Basin z wijącym się lądowym mostem..
Marion Weiss i Michael Manfredi Rozciągający się z centrum National Mall, odmłodzony Sylvan Theatre i Sylvan Grove przywrócą baldachim, który zainspirował nazwę pierwotnego teatru prawie sto lat temu.
Restorative Landscape – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Nowy gaj i tarasowy trawnik zdefiniuje amfiteatr, gdzie szeroki wachlarz spektakli i wydarzeń można zobaczyć na tle oszałamiającej scenerii Washington Monument.
Najwyższy taras widokowy, wyłożony drzewami.
Balkon ., ciągnie się przez jezdnię jako most dla pieszych, który przecina ruch i schodzi do wody, łącząc Mall z Basenem Tidal.
Integralną częścią zagajnika jest Pawilon Sylvan, widoczny z centrum handlowego, stacji metra i 15 ulicy.
Pawilon zapewnia kawiarnię, księgarnię i wielofunkcyjne miejsce docelowe dla mieszkańców i odwiedzających centrum handlowe.
Nowa stacja Ranger i centrum informacyjne / wystawowe przy Independence Avenue stanowią plac przybycia dla grup turystycznych.
Amfiteatr – dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN WEISS / MANFREDI + OLIN współprowadził projekt do konkursu i koordynował wysiłki wyjątkowego, doświadczonego zespołu konsultantów.
Projekt ożywia Pomieszczenia z nowymi krajobrazami, wyjaśnia związki wizualne między Białym Domem, Pomnikiem Waszyngtona i Pomnikiem Jeffersona, zapewnia nowe fizyczne powiązania między krajobrazem kulturowym Centrum Handlowego i Basenem Tidal, a co najważniejsze, tworzy zmienioną oprawę dla najbardziej widocznej centralnej sceny naszego narodu.
Sekcja Wschód / Zachód – dzięki uprzejmości Weissa / Manfredi + OLIN Architekt: WEISS / MANFREDI Architekt krajobrazu: OLIN Klient: Zaufanie do National Mall Woodland Walks – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Structural & Civil Engineering: Magnusson Klemencic Associates Planowanie wydajności: Fisher Dachs Associates Sustainability: Atelier Ten Circulation & Planning: Space Syntax Historia i archeologia: John Milner Associates Ekonomia: HR & A DORADCY Inżynieria mechaniczna: Jaros Baum + Bolles Performance Art Adwokat: Organizacja Sfinksa Akustyka: Próg Akustyka Oświetlenie: Fisher Marantz Stone Artysta: Studio Echelman Maintenance I operacje: ETM Associates Signage & Wayfinding: Bruce Mau Design Ecolog: Habitat by Design Cropped Site Plan – Dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN Programme – dzięki uprzejmości Weiss / Manfredi + OLIN
[hasła pokrewne: bloczki solbet cena, powierzchnia zabudowy definicja, cena granitu za m2 ]

Powiązane tematy z artykułem: bloczki solbet cena cena granitu za m2 powierzchnia zabudowy definicja